Laat uw verbeelding de vrije loop terwijl u Vietnam en Cambodja ontdekt. Dwaal door de charmante straten van Hanoi, fiets door de historische wijk bij het Hoan Kiem meer en laat majestueuze rotsformaties in Halong Bay uw pad omlijsten. Beleef de keizerlijke pracht van Hue en ontdek de geheimen van de Vietnamese keuken in Hoi An.

Hoogtepunten

Start your journey

Laat u betoveren door de bruisende energie van Saigon voor u aan boord gaat van de Aqua Mekong. In Cambodja proeft u culinaire hoogstandjes, ontmoet u warme gezichten en bewondert u de schitterende nalatenschap van Zuid-Aziƫ. Ontdek de verborgen plekjes van het Cambodjaanse tempelcomplex Angkor Wat en vaar luxueus over de Mekong-rivier. Geniet met volle teugen van de natuur in Shinta Mani Wild.

Van iconische bezienswaardigheden tot alledaagse taferelen met ossenkarren, kinderen bij de brug en landarbeiders op de rijstvelden, u bent de regisseur van dit onvergetelijke avontuur.

Waarom kiezen voor Vietnam en Cambodja?

Verken de bruisende steden, ontdek de eeuwenoude tempels en geniet van onvergetelijke momenten in deze exotische bestemmingen. Kies voor een reis vol verfijning en exclusiviteit met Wine & Dine Travels.

Referentie opvragen