Bij Wine & Dine Travels is het onze missie om high-end en VIP-klanten te helpen bij het plannen en organiseren van op maat gemaakte luxereiservaringen over de hele wereld.

The art of travelling first class

Onze klanten behoren tot de meest veeleisende levensgenieters, voor wie joie de vivre een levensfilosofie is. Dat zijn zowel vips als families en vrienden. Stuk voor stuk verwachten ze de allerhoogste kwaliteit en het hoogste niveau van vertrouwelijkheid.

Wij bieden topkwaliteit én privacy onder ons motto 'Luxury & Style Worldwide'. Voor Wine & Dine Travels is enkel het allerbeste en het meest exclusieve goed genoeg.

Persoonlijk aanspreekpunt

Magda Checiek is een bekwaam expert in het organiseren van luxereizen. Met 20 jaar ervaring en een MBA-diploma in strategisch management is ze perfect geplaatst om als 'Luxury Travel Designer' aan de eisen van haar veeleisende klanten te voldoen. Samen met haar collega’s staat Magda altijd klaar voor haar klanten en biedt ze hen een onvergetelijke ervaring.

Professionele aanpak

We luisteren altijd eerst aandachtig naar uw wensen en verlangens. Op basis van ons wereldwijde netwerk van partners en onze jarenlange ervaring in het segment van luxereizen, stellen we daarna moeiteloos unieke reizen samen die aan al uw verwachtingen voldoen. Met veel professionalisme wordt uw droomvakantie tot in de puntjes verzorgd. Tegelijk zijn wij altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en uw verzoeken te vervullen.

Exceed expectations and make travel dreams a reality.

Onze werkwijze

Bij Wine & Dine Travels creëren we geen gewone reizen, maar onvergetelijke, unieke reiservaringen.

Uw droomvakantie is voor ons een prachtige reis die de verwachtingen overtreft. Met aandacht voor detail en superieure kwaliteit bieden we u niet alleen een unieke reis, maar ook 100% vertrouwelijkheid, veiligheid en discretie. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

01

Listen

We beginnen altijd met luisteren naar uw wensen en dromen. We willen weten waar u van houdt en wat u inspireert. Zo kunnen we een op maat gemaakte reis creëren die écht bij u past.

02

Customize

Op basis van uw verhaal en onze expertise stellen we uw perfecte reis samen. Dat doen we helemaal op maat. We selecteren de beste bestemmingen, activiteiten en accommodaties om ervoor te zorgen dat uw reis uniek en onvergetelijk wordt.

03

Experience

Wanneer uw droomreis tot leven komt, kunt u erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van luxeaccommodaties over exclusieve activiteiten tot gastronomische topervaringen. U hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten.

Referentie opvragen