Ervaar de betoverende reis naar Kaap de Goede Hoop, in de voetsporen van de legendarische Portugese ontdekkingsreizigers Bartolomeu Dias en Vasco da Gama. Hier spelen de elementen aarde, water en lucht de hoofdrol, met de majestueuze Tafelberg die boven Kaapstad uittorent, de onstuimige golven van twee oceanen die met elkaar botsen en de ruige granieten kliffen die het toneel vormen voor de geheimen van eeuwenoude scheepswrakken op de zeebodem.

Hoogtepunten

Start your journey

Uw Zuid-Afrikaanse reis is niet compleet zonder een luxueus verblijf in een lodge, omringd door de wilde dieren van het Krugerpark. Ontmoetingen met 'The Big Five' creëren onvergetelijke herinneringen. Proef de voortreffelijke wijnen bij Rupert & Rothschild of De Toren en geniet van een privébezoek aan Robbeneiland, waar Nelson Mandela gevangen zat. Proef van overheerlijke zeevruchten in de beste restaurants van Kaapstad en sluit uw reiservaring af met een adembenemende helikoptervlucht naar het Kaapse schiereiland.

Waarom kiezen voor Zuid-Afrika?

Kies voor de magie van Zuid-Afrika en ontdek een wereld van ongeëvenaarde luxe. Van adembenemende natuurlijke schoonheid en gastronomische hoogstandjes tot exclusieve safari's met 'The Big Five': elke ervaring is doordrenkt met weelderige verfijning.

Referentie opvragen