Venice Wij maken Uw wensen waar

Werkwijze

Wine & Dine Travels luistert als geen andere reisorganisatie naar uw wensen, ook wat uw privacy betreft. Met onze zakelijke expertise en ons wereldwijd netwerk van partners realiseren wij uw ideeën voor een heerlijke vakantie, waar naartoe dan ook. Wine & Dine Travels is lid van de Stichting Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators.

Onze werkwijze is eenvoudig en beschreven in de 7 punten hieronder.

 1. De aanvraag

U doet een aanvraag per informatie-aanvraag-formulier, belt ons, laat u bellen of stuurt een e-mailtje om u wensen bekend te maken.

 1. Het overleg

Na overleg over uw wensen, details en eventuele thema’s gaan wij aan de slag om uw wensen te verwerken in een reisvoorstel op maat.

 1. Het eerste maatwerkvoorstel

Op het afgesproken tijdstip ontvangt u van ons, meestal per e-mail, een eerste reisvoorstel. Dit reisvoorstel is geheel vrijblijvend en bedoeld als praatstuk om eventuele aanpassingen, verbeterde inzichten of nieuwe wensen naar voren te laten komen.

 1. De ontmoeting bij u of bij ons

Bent u serieus voornemens de reis te gaan ondernemen of heeft u in ieder geval de intentie daartoe, dan kunnen we desgewenst een ontmoeting plannen bij u of bij ons op kantoor.

 1. De klik

Staat het voorstel u aan en bent u overtuigd van ons kunnen, dan maken we een definitief voorstel dat als basis zal dienen voor uw reis op maat.

 1. De reis

U geniet van uw top en exclusieve reis. Indien nodig neemt u met ons contact op om te melden dat alles geheel naar wens loopt!

 1. Evaluatie

Na de reis vernemen wij graag van u hoe het geweest is. Indien u daaraan wilt meewerken, evalueren we de reis met u om onze toekomstige dienstverlening te kunnen verbeteren. Als u niet aan de evaluatie wenst mee te werken, dan doen we dat gewoon niet.

 

Wine & Dine Travels

Wine & Dine Travels biedt exclusieve reizen naar wereldwijde bestemmingen.

Reizen doet u bij Wine & Dine Travels steeds in stijl en luxe. U bent het zorgeloze middelpunt van de vakantie die wij in overleg met u hebben bedacht.

Wij brengen u naar de steden en de landschappen van uw dromen. U hoeft alleen maar te genieten.

Wine & Dine Travels is lid van de Stichting Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators (GGTO) onder lidmaatschapsnummer 1223.

Adres
Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 244 1620
@ info@winedinetravels.nl

Wine & Dine Travels

Contact

 • Heeft u vragen over onze reizen of wilt u graag persoonlijk reisadvies?

  Dit formulier is bedoeld om vrijblijvend informatie aan te vragen.

  Gegevens ingevuld in het contactformulier worden enkel gebruik voor contact met betrekking tot uw verzoek.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.