Werkwijze Wine & Dine Travels Luxury Travel Worldwide

Onze werkwijze is erg eenvoudig en beschreven in de 7 punten hieronder.

1. De aanvraag
U doet een aanvraag per informatie-aanvraag-formulier, belt ons, laat u bellen of stuurt een e-mailtje om u wensen bekend te maken.

2. Het overleg
Na overleg over uw wensen, details en evenuele thema's gaan wij aan de slag om uw wensen te verwerken in een reisvoorstel op maat.

3. Het eerste maatwerkvoorstel
Op het afgesproken tijdstip ontvangt u van ons, meestal per e-mail, een eerste reisvoorstel. Dit reisvoorstel is geheel vrijblijvend en bedoelt als praatstuk om eventuele aanpassingen, verbeterde inzichten of nieuwe wensen naar voren te laten komen.

4. De ontmoeting bij u of bij ons
Bent u serieus voornemens de reis te gaan ondernemen of heeft u in ieder geval de intensie daartoe, dan kunnen we desgewenst een ontmoeting plannen bij u of bij ons op kantoor.

5. De klik

Staat het voorstel u aan en bent u overtuigd van ons kunnen, dan maken we een definitief voorstel dat als basis zal dienen voor uw reis op maat.

6. De reis

U geniet van uw top en exclusieve reis. Indien nodig neemt u met ons contact op om te melden dat alles geheel naar wens loopt!

7. Evaluatie
Na de reis vernemen wij graag van u hoe het geweest was. Indien u wilt meewerken, evalueren we de reis met u om onze toekomstige dienstverlening te kunnen verbeteren. Als u niet aan de evaluatie wenst mee te werken, dan doen we dat gewoon niet.

Voorwaarden:
1) Boekingsvoorwaarden
2) Privacybeleid

Bel mij

Informatie aanvragen