Rusland op niveau Luxury Travel Worldwide

Voorbeeldreis Rusland op niveau

Rusland is sinds een paar decennia enorm veranderd. Van een strak geleide staat naar een smeltkroes van culturen, rijkdom, armoede en macht. Het land is op een heerlijke manier een beetje ‘fout’, maar biedt daarnaast schatten aan fascinerend cultureel erfgoed. U vindt hier luxe, comfort en eindeloos genieten. Een prachtig land!

Dag 1 ~ U arriveert op de luchthaven van Moskou en wordt welkom geheten met een traditionele ‘brood en zout’ ceremonie. Per limousine wordt u naar het centrum van deze machtige stad gereden. Op de heuvel van Vorobyovy, het hoogste punt in Moskou, hebt u en prachtig uitzicht. Een wodka of frisdrank staat daar op u te wachten, terwijl een balalaika trio voor muzikale omlijsting zorgt. U gaat hierna verder haar het luxueuze Ritz, waar u de toegangskaart voor uw suite ontvangt. Fruit en champagne staan voor u klaar. Diner in het restaurant van het hotel, bekroond met een Michelin ster.

Dag 2 ~ Na het ontbijt reist u per oldtimer door de stad. Het zal hierbij gaan om een van de meer imponerende auto´s uit de rijke Russische automobielgeschiedenis, de Zis 600. U bezoekt hiermee in stijl het Rode Plein en bekijkt het Lenin mausoleum, waar Lenin ligt opgebaard. Hierna tijd voor een heerlijke lunch bij het Kremlin. U bezoekt dit machtige bouwwerk vervolgens met een ervaren gids. U bezoekt het Novodevichy klooster waar voor u persoonlijk een kerkkoor zal optreden. Vervolgens wordt u teruggebracht naar het Ritz, voor wat ontspanning. De avond brengt u een gastronomisch hoogtepunt in één van de betere restaurants van Moskou, Baccarat.

Dag 3 ~ Vandaag staat in het teken van de ruimte, kosmonauten en avontuur. Een jongensdroom! In het Yuri Gagarin Kosmonauten Trainings Centrum en MIR- ruimtestation maakt u kennis met alle facetten van leven en werken in de ruimte, ‘the Russian way’. U ontmoet een kosmonaut die u alles vertelt over het verblijf in de ruimte. Hier luncht u ook. Daarna terug naar het hotel voor wat vrije tijd en een licht diner. U bezoekt een voorstelling in een van de mooiste theaters. Natuurlijk hebt u de beste plaatsen.

Dag 4 ~ Uw laatste dag in Moskou. Na het ontbijt bezoekt u per koetsje de Tretiakov galerij, waar u wordt rondgeleid. U luncht in het fameuze Puskin Café. Vervolgens is het tijd voor de beroemde metro. De ondergrondse metrostations kennen een enorme verzameling aan kunst en wandschilderingen uit communistische hoogtijdagen. Een speciale route toont u de mooiste werken. U krijgt verder vrije tijd om wat in te kopen en u dineert in het Ritz. Hierna gaat u naar het station, voor uw trein naar St. Petersburg. Natuurlijk hebt u een luxueuze en comfortabele couchette. De Grand Express vertrekt om 23.40u en komt aan om 08.55u.

Informatie aanvragen