India in al haar facetten Luxury Travel Worldwide

Voorbeeldreis - India in al haar facetten

De geuren en kleuren staan mensen het langst bij als ze India hebben bezocht. Een wereld op zich, met een enorme diversiteit aan culturen en landschappen. India biedt wereldwonderen, voortreffelijk eten en een ontwapenende gastvrijheid. Armoe en rijkdom leven dicht bij elkaar, in een land met zoveel verschillende reisdoelen, dat niet terugkomen geen optie is.

Dag 1 ~ Vertrek vanaf Amsterdam voor de vlucht naar New Delhi.

Dag 2 ~ Lokale tijd van uw aankomst op de luchthaven van New Delhi. U wordt opgewacht door in lokale kledij gehulde dames die u, volgens traditie, een bloemkrans omhangen en uw voorhoofd markeren met ‘tikka’. Per limousine wordt u naar het Oberoi Trident gebracht, waar u even bij kunt komen van de vlucht in de Spa. In de avond wordt u naar een voorname Indiase familie gebracht. Hier geniet u van een prachtig diner, begeleid door live muziek van sitar en fluit. U overnacht in het Oberoi Trident.

Dag 3 ~ Na het uitgebreide ontbijt vertrekt u om 10 uur per limousine voor een rit van vier uur naar Agra. U kijkt uw ogen uit onderweg. Na 3 uur stoppen we en wordt een traditionele, luxe picknick georganiseerd op een fraai tapijt onder een heilige banyan boom. Uiteindelijk bereikt u voldaan het Amarvilas Resort, waar u welkom wordt geheten door de directeur van dit prachtige hotel. Uw luxueuze suite kijkt uit over de Taj Mahal. Na wat rust gaat u naar dit prachtige Taj Mahal, vergezeld door muzikanten. U kijkt hier op uw gemak rond. U dineert vanavond in het resort, terwijl u geniet van een dansvoorstelling opgevoerd in authentieke kostuums. Overnachting in het Amarvilas Resort.

Dag 4 ~ Bij het krieken van de dag nog even genieten van de schitterende zonsopkomst in de Taj Mahal? Dat kan, u wordt opgehaald! Hierna het voortreffelijke ontbijt, gevolgd door een bijzondere rit per antieke koets naar Agra Fort. Hier staat de champagne al klaar voor u en het uitzicht op de Taj Mahal fascineert altijd. Hierna een transfer naar Taj Khema, met een hartelijk welkom door fraai gekostumeerde mannen en een fanfare met enkel drums, in alle soorten en maten. U geniet van een privé lunch met live Indische jazz. Terug in het hotel een paar uur rust. Vervolgens is er een mooie plaats voor u op het terras gereserveerd voor een uitzonderlijk diner. Overnachting in het Amarvilas Resort.

Dag 5 ~ Vandaag staat in het teken van een heuse Indiase bruiloft, omgeven met pracht en praal zoals u nog nooit gezien hebt. U past traditionele kostuums, gemaakt van de beste stoffen en gehuld in de mooiste kleuren. U bent de gast van de ouders van de bruid of bruidegom en zij nemen u onder hun hoede. Fascinerend zijn de gebruiken en rituelen. Nog nooit was u zo dicht bij deze mensen zelf. Met de ceremonie, jong geluk, muziek, dans en heerlijke gastronomie wordt de dag compleet. Overnachting in het Amarvilas Resort.

Dag 6 ~ U vertrekt na het ontbijt naar de luchthaven van Agra. Met een privé-vliegtuig gaat u naar Varanasi, waar u in stijl welkom wordt geheten. Luxe transfer naar het fantastische Maharaja of Nadesar Palace. Na een lichte lunch en wat rust gaat u per riksja naar de Ganges, de levenslijn door India. Een prachtig spektakel vormen de sfeervol verlichte bootjes bij zonsondergang op de rivier. Per riksja weer terug naar het hotel, voor een voortreffelijk diner en een overnachting in het Maharaja of Naheser Palace.

Deze voorbeeldreis downloaden:

Informatie aanvragen