Enkele hoogtepunten van Boedapest Luxury Travel Worldwide

Voorbeeldreis Boedapest

Hongarije. Smeltkroes van culturen, waar oost en west elkaar tegenkomen, omarmen en bestrijden. Pracht en praal uit vervlogen tijden, maar ook een rijk land met talrijke bezienswaardigheden en een schitterende natuur. Een reis die u zal verrassen. Geniet van wat dit bastion van cultuur, flora en fauna en een voortreffelijke keuken u graag aanbiedt. Tal van mogelijkheden bestaan er in Boedapest, maar ook daarbuiten!

U komt aan in Boedapest, alwaar u naar uw comfortabel en centraal gelegen hotel wordt vervoerd. Even tijd voor een hapje en een drankje, bijkomen van de reis. Na het opfrissen voert een gids u langs de fraaie hoogtepunten op de Buda heuvel. In het luxueuze Szent György (St.-George) hotel wordt u vervolgens verwelkomd met een glas Champagne, waarna het tijd is voor een gastronomisch diner. U overnacht in Boedapest.

Een heerlijk ontbijtbuffet en daarna een begeleide tocht per bus langs alle highlights van deze historische stad. U ziet het parlementsgebouw, de opera, de markthal en het oude centrum van Pest. In het New York Café pauzeert u voor met een kopje koffie en eventueel heerlijk gebak, waarna u de rest van de dag vrij bent om rond te kijken en te shoppen. U luncht waar en wanneer u wenst. Aan het begin van de avond is er tijd om u op te frissen en om te kleden, waarna u een voortreffelijk diner wacht in het Alabardos Restaurant. U overnacht weer in Budapest.

Na het uitgebreide ontbijt gaat u naar het Lazar Park buiten de stad. Een fantastische show met paarden wordt hier voor u verzorgd door ervaren ruiters, die al vele generaties lang leven en werken met deze edele dieren. Daarna tijd voor een traditionele Hongaarse lunch, begeleid door uitstekende wijnen uit Eger. Transfer weer naar uw hotel. De rest van de middag hebt u tijd om wat te rusten, of de stad weer in te gaan. In het beroemde Hongaarse Centraal Café wacht u ’s avonds een afsluitend diner. De laatste nacht verblijft u ook in Boedapest.

Na het ontbijt hebt u de morgen geheel om zelf uw plan te trekken en rond te kijken, of nog wat laatste inkopen te doen. Na de lunch vertrekt u naar de luchthaven voor de vlucht naar huis.

Informatie aanvragen