Schitterende rondreis door Peru en de Galapos-eilanden

Voorbeeldreis:

Rondreizen in Peru is een wonderlijke ervaring. Het land kan bogen op een van de meest spectaculaire landschappen van Zuid-Amerika. Bovendien is het een buitengewoon land voor iedereen die gegrepen wordt door de historie van de bevolking. Peru zal telkens weer opnieuw grote indruk op u maken. Het rijk van de Inca’s met die verbazingwekkende steden en dan al die gewijde wereldberoemde ruïnes. Peru is uitzonderlijk veelzijdig zowel aardrijkskundig, klimatologisch als cultureel; het land biedt een prachtmix aan ieder die uitkijkt naar cultuur, geschiedenis en pure natuur.

Galapagos is het meest geliefde en populaire nationale park van Ecuador. Het ligt schitterend afgezonderd, ongeveer 960 kilometer van het vasteland en is beroemd geworden door Charles Darwin. Deze Galaposeilanden zijn vandaag de dag niet minder betoverend en indrukwekkend dan ruim honderd jaar geleden. Ieder jaar reizen duizenden nieuwsgierige bezoekers naar de afgelegen eilanden om met eigen ogen die buitengewone vrije natuur en dierenwereld – de inspiratiebron en grondslag van ‘The Origin of Species’ –  waar te nemen.

Deze schitterende rondreis door Peru en de Galapos-eilanden combineert het oude rijk van de Inca’s met de tijdloze pure natuur van de Galapagos-eilanden.

Onze prachtreis door Peru en Ecuador begint in Lima.
U zult bijzonder genieten van alle bezienswaardigheden in deze hoofdstad en natuurlijk het beroemde Larco Herrera Museum bezoeken. U overnacht in het hotel Belmond Miraflores Park.

Op dag drie vliegt u naar Iquitos waar u gedurende vier dagen het regenwoud aan den lijve zult ervaren met de luxe boot van Aqua Expeditions. U zult daar honderden prachtige kleurrijke vogels zien, apen, reptielen, vlinders, allerlei soorten insecten en exotische ‘Victoria Regias’ waterplanten. U zult vissen op de beruchte piranhas, een bezoek brengen aan de Yagua Indianen en de plaatselijke Shamans en u zult verblijven in een heel charmant optrekje.

Van hieruit vliegt u naar Cuzco, waar u allereerst de verbazingwekkende Heilige Vallei zult ontdekken en de beroemde markt voordat u de trein neemt naar Machu Picchu. Een bezoek aan de geheimzinnige ruïnes van Machu Picchu, de opzienbarende verloren stad van de Inca’s, absoluut een bezienswaardigheid die u gezien moet hebben, is het ultieme hoogtepunt van deze reis.

Na twee dagen in dit verbazingwekkende wereldwonder neemt u de trein richting Puno. Hier nuttigt u samen met anderen de lunch op het fantastische eiland Taqulle en het drijvende eiland Uros. Op de terugweg krijgt u de gelegenheid om Sillustani te bekijken – de bijzonder indrukwekkende en geheimzinnige begrafenistoren, genaamd ‘chullpa’.

Voor een overnachting gaan we terug naar Lima en we vliegen vervolgens door naar Ecuador waar u begint aan een ongelofelijke vijfdaagse cruise naar de Galapos-eilanden. U gaat aan boord voor deze uiterst gedenkwaardige tocht op een van de meest prachtig uitgeruste en snelle stijljachten in de Galapos-eilanden om u totaal te verbazen over al wat leeft in de wilde natuur.

U zult onder meer reuzeschildpadden zien, lavatunnels, vulkanische kraters, zeeleeuwen, kamhagedissen, een flamingo-lagune, zeeschildpadden, haaien, vleugelarme aalscholvers, blauwpotige Jan van Genten, Galapagos pinguïns en witte haaien. U zult rondtrekken te voet, zwemmen, snorkelen en met volle teugen genieten van deze bijna onwereldse topervaring.

Daarna vliegt u naar Guayanquil om van hieruit terug naar huis te vliegen.

Een fantastische reis, bijzonder aardige hotels en logeermogelijkheden, verbazingwekkende cultuur, overweldigende fauna en flora in dit werelddeel en schier oneindige mogelijkheden

Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Heeft u vragen over onze reizen of wilt u graag persoonlijk reisadvies voor Chili en Peru en Galapagos?
Laat uw gegevens achter middels ons contactformulier en we nemen spoedig vrijblijvend contact met u op.

Contact

  • Heeft u vragen over onze reizen of wilt u graag persoonlijk reisadvies?

    Dit formulier is bedoeld om vrijblijvend informatie aan te vragen.

    Gegevens ingevuld in het contactformulier worden enkel gebruik voor contact met betrekking tot uw verzoek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wine & Dine Travels

Wine & Dine Travels biedt exclusieve reizen naar wereldwijde bestemmingen.

Reizen doet u bij Wine & Dine Travels steeds in stijl en luxe. U bent het zorgeloze middelpunt van de vakantie die wij in overleg met u hebben bedacht.

Wij brengen u naar de steden en de landschappen van uw dromen. U hoeft alleen maar te genieten.

Wine & Dine Travels is lid van de Stichting Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators (GGTO) onder lidmaatschapsnummer 1223.

Adres
Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 244 1620
@ info@winedinetravels.pl

Wine & Dine Travels