Onvergetelijk Australië

Voorbeeldreis:

Australië is niet te vergelijken met welke andere bestemming op aarde dan ook. U zult verbaasd zijn over de meest diverse landschappen en plaatsen, inclusief ‘glamorous Sydney’, de verbluffende schoonheid van de majestueuze Blue Mountains en het Barrier Reef met een zee aan kleuren. Laat u verbluffen door het oudste regenwoud ter wereld, maar ook door de meest exclusieve resorts met de mooiste privé zandstranden… Australië biedt diverse wijnregio’s, zoals Barossa, Hunter en Yara Valleys, waar uitzonderlijke chardonnay, shiraz en pinot noir worden gemaakt. ’s Werelds grootste eiland, maar kleinste continent, zal u de tijd van uw leven bieden.

Onze 15-daagse reis start in charmante Adelaide. Hier hebben we de tijd om de beroemde tuinen, antiekwinkeltjes, boeiende architectuur en mooie vergezichten over de zee te bewonderen.

De volgende bestemming is Kangaroo Island, een onvergetelijke plek met ruige rotsformaties, schitterende stranden en een overvloedige aanwezigheid van wild, zoals kangoeroes, koala’s, zeldzame vogels, zeeleeuwen en zelfs walvissen.

Hierna is Barossa Valley aan de beurt. Dit is, volgens velen, de beste wijnregio van het land. We bezoeken tal van kleinere “wineries” en proeven hun wijnen en heerlijke lokale kazen. We overnachten in het zeer comfortabele The Louise Hotel.

De volgende bestemming is Sydney, met het fantastisch gelegen Park Hyatt. Hier hebben we weer een fascinerend programma voor u, met bezoeken aan het Opera House, waar ook een voorstelling wordt bijgewoond, en aan Harbour Bridge. We dineren letterlijk en figuurlijk op hoog niveau in de Sydney Tower.

Op Manly Beach genieten we van een typische lunch, we gaan met 4WD naar de Blue Mountains en we gaan echt diep de bush in met de beste gids uit de regio. We schotelen u uitzonderlijke uitzichten voor, fascinerende diersoorten en een wandeling naar de beroemde Three Sisters, omgeven door heerlijk geurende eucalyptusbomen. Hier lunchen we in het schitterende Lilianfels, waar de chef zijn specialiteit (geroosterde eend, geserveerd op geperste eendenconfiture met Perzische peulvruchtjes en vijgen) serveert.

Vanuit Sydney vliegen we naar het tropische Queensland. We verblijven de hele dag op een luxueus schip, we snorkelen of duiken in het kristalheldere water van het Great Barrier Reef om het fascinerende en kleurrijke onderwaterleven te bekijken. Aan boord genieten we van verfrissende cocktails en verfijnde snacks.

Tenslotte is er een romantische picknick op een onvergetelijke locatie met een douche  ondereen  klaterende waterval. U waant zich werkelijk in het paradijs. Een besluit van een tweetal onvergetelijke weken…

Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Heeft u vragen over onze reizen of wilt u graag persoonlijk reisadvies voor Australië?
Laat uw gegevens achter middels ons contactformulier en we nemen spoedig vrijblijvend contact met u op.

Contact

  • Heeft u vragen over onze reizen of wilt u graag persoonlijk reisadvies?

    Dit formulier is bedoeld om vrijblijvend informatie aan te vragen.

    Gegevens ingevuld in het contactformulier worden enkel gebruik voor contact met betrekking tot uw verzoek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wine & Dine Travels

Wine & Dine Travels biedt exclusieve reizen naar wereldwijde bestemmingen.

Reizen doet u bij Wine & Dine Travels steeds in stijl en luxe. U bent het zorgeloze middelpunt van de vakantie die wij in overleg met u hebben bedacht.

Wij brengen u naar de steden en de landschappen van uw dromen. U hoeft alleen maar te genieten.

Wine & Dine Travels is lid van de Stichting Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators (GGTO) onder lidmaatschapsnummer 1223.

Adres
Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 244 1620
@ info@winedinetravels.pl

Wine & Dine Travels