Beleef China met al uw zintuigen

Voorbeeldreis:

China is als land en landschappelijk uniek. U beleeft en voelt China met al uw zintuigen. In China ziet u de adembenemende landschappen van Guilin, proeft u de aandoenlijke sfeer van de Boeddhistische tempels in Lhasa, smaakt u de verrukkelijke Sechuan eend, verbaast u de eenvoud en wijsheid van de boeren in een vergeten dorp, ruikt u de theeplantages in de buurt van Hangzhou, bewondert u de ongelofelijke terracotta krijgers en nog veel en veel meer… China zal u intrigeren en inspireren.

De plaatsen en evenementen, uitgezocht speciaal voor deze reis, zullen u het ware authentieke China doen ervaren; niet het China zoals dat doorgaans aangeprezen wordt in zo’n overgeschreven brochure van een of ander reisbureau.

Gedurende twee weken brengen wij u de magische wereld van China. U zult iedere minuut van deze luxueuze reis genieten en onze gastheer, die u steeds zal begeleiden, zal er zeker voor zorgen dat China voor altijd en eeuwig een heel speciale plaats in uw hart zal krijgen.

We nemen u mee naar een elegante picknick op een van de mooiste plekken op de Grote Muur, we bezoeken een traditioneel Chinees huis op het platteland, u vliegt met een heli over Shanghai, we nemen u mee naar een gedeelte van de Verboden Stad, die normaliter gesloten is voor het publiek; we laten u Hangzhou bekijken en bewonderen, indertijd door Marco Polo geroemd en benoemd als de meest betoverende stad op aarde, en nog veel en veel meer.

U krijgt de gelegenheid te leren koken en uiteraard ook te proeven van de overheerlijke en bekende Chinese noodles onder het alziend oog van een excellente meesterkok in Xi’an. U doet mee met een verfijnde theeproeverij tijdens een fantastische theeplechtigheid. U maakt op bamboevlotten een tocht op een afgelegen traject van de Liu rivier. Gezeten in riksja’s ziet u het ongelofelijk indrukwekkende Hutong-gebied.

Of u zich nu als het ware onderdompelt in de luxe van de Bulgari Beijing, zoete thee drinkt met de Chinese boeren, slentert in de schitterende Yu-tuinen of volop geniet van een zeer smakelijk, uiterst verzorgd diner in een van de beste restaurants in Shanghai, met uniek uitzicht op Bund en Pudong, China en zijn magische toverkunst zullen u nooit en te nimmer teleurstellen.

Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Heeft u vragen over onze reizen of wilt u graag persoonlijk reisadvies voor China?
Laat uw gegevens achter middels ons contactformulier en we nemen spoedig vrijblijvend contact met u op.

Contact

  • Heeft u vragen over onze reizen of wilt u graag persoonlijk reisadvies?

    Dit formulier is bedoeld om vrijblijvend informatie aan te vragen.

    Gegevens ingevuld in het contactformulier worden enkel gebruik voor contact met betrekking tot uw verzoek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wine & Dine Travels

Wine & Dine Travels biedt exclusieve reizen naar wereldwijde bestemmingen.

Reizen doet u bij Wine & Dine Travels steeds in stijl en luxe. U bent het zorgeloze middelpunt van de vakantie die wij in overleg met u hebben bedacht.

Wij brengen u naar de steden en de landschappen van uw dromen. U hoeft alleen maar te genieten.

Wine & Dine Travels is lid van de Stichting Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators (GGTO) onder lidmaatschapsnummer 1223.

Adres
Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 244 1620
@ info@winedinetravels.pl

Wine & Dine Travels