Luxe fly drive Zuid-Afrika Luxury Travel Worldwide

Voorbeeldreis Zuid-Afrika op individuele basis

Hoe beter Zuid-Afrika te ontdekken dan met een fly drive? De mooiste verblijven, wildparken en wijnhuizen worden vooraf voor u geboekt en u gaat heerlijk op pad. Met de vrijheid en ruimte die het land zelf ook zo biedt.

Welkom in Kaapstad! Onze Wine & Dine host heet u welkom en brengt u naar de verhuurder van uw auto, voorzien van airco, onbeperkt aantal kilometers en alle verzekeringen. U rijdt naar het gezellige Courtyard Cape Town Hotel voor uw eerste overnachting. Natuurlijk dineert u hier heerlijk.

Bezoek aan de wijnregio Stellenbosch. U verblijft 3 nachten in het luxueuze River Manor Country House & Spa of in het Spier Wine Estate, met prachtige vergezichten. Aan u de keuze. Deze dagen bezoekt u deze schitterende wijnregio, op nog geen uur van Kaapstad. Genoeg tijd om te genieten van het leven en de wijnen die hier gemaakt worden. U kunt wijnhuizen van dichtbij bekijken, mountain biken, wandelen, paardrijden en zelfs een ballonvaart maken. Schitterende vergezichten, terwijl u aan een glaasje vonkelwijn nipt met zicht op een ondergaande zon.

Vandaag gaat u naar de kust. U verblijft in het On The Cliff Guest House in Hermanus voor 2 nachten. Dit is een unieke en voortreffelijk gelegen locatie. Hermanus is bekend om zijn fraaie stranden en natuur. Maar ook om de talrijke walvissen, die hier frequent en van zeer nabij te spotten zijn. Verder biedt de plaats talrijke, bijzondere kunstgalerijen, maar ook mooie panoramische uitzichten over Walker Bay, waarbij u in stijl dineert.

Vandaag start u met de tuinroute. In 4 uur rijdt u van Stellenbosch naar Wildernis. U verblijft voor 3 nachten in de Wilderness Manor. De fraaie luxe suite biedt uitzicht op de lagoon. De Wilderness Manor staat garant voor een verblijf op het hoogste niveau. Vlakbij het strand, met een prachtige inrichting in typische lokale stijl. Diverse uitstekende restaurants bevinden zich in de buurt. Deze dagen vult u verder met wandelen, fietsen of golfen in een uniek mooi gebied met zandduinen, regenwouden, meren en bergen.

Informatie aanvragen