Zuid Afrika Koers richting Kaap de Goede Hoop

Zuid Afrika

We zetten koers richting Kaap de Goede Hoop, in de voetsporen van de eerste Portugese zeilers Bartolomeo Dias en Vasco da Gama. In de hoofdrol de elementen: aarde, water en lucht. Als getuige: de Tafelberg die uittorent boven Kaapstad, de wilde golven van twee oceanen die op elkaar botsen, de getande granieten kliffen en de geheimen van de scheepswrakken op de zeebodem.

U mag niet vertrekken uit Zuid-Afrika zonder te hebben verbleven in een luxe lodge, waarin u omringd bent geweest door het dierenleven van het Krugerpark en een ontmoeting hebt gehad met ‘The Big Five’. Ook onontbeerlijk is het proeven van de topwijnen bij Rupert & Rothschild of De Toren.

Ook een privébezoek aan Robbeneiland, waar Nelson Mandela opgesloten zat, mag niet ontbreken. Het zou zonde zijn de heerlijke zeevruchten te hebben moeten missen in de beste restaurants van Kaapstad. En dan is er nog een helikoptervlucht naar het schiereiland van de Kaap. Ook dat zou u gedaan moeten hebben alvorens huiswaarts te keren.

 

Wine & Dine Travels

Wine & Dine Travels biedt exclusieve reizen naar wereldwijde bestemmingen.

Reizen doet u bij Wine & Dine Travels steeds in stijl en luxe. U bent het zorgeloze middelpunt van de vakantie die wij in overleg met u hebben bedacht.

Wij brengen u naar de steden en de landschappen van uw dromen. U hoeft alleen maar te genieten.

Wine & Dine Travels is lid van de Stichting Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators (GGTO) onder lidmaatschapsnummer 1223.

Adres
Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 244 1620
@ info@winedinetravels.pl

Wine & Dine Travels

Contact

  • Heeft u vragen over onze reizen of wilt u graag persoonlijk reisadvies?

    Dit formulier is bedoeld om vrijblijvend informatie aan te vragen.

    Gegevens ingevuld in het contactformulier worden enkel gebruik voor contact met betrekking tot uw verzoek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.