Portugal

De bevolking weet hier nog wat genieten is. Het mooie van dit land is dat de mensen u laten meegenieten: van de schitterende steden, het prachtige achterland, de heldere baaien aan de oceaan en de weemoedige fadomuziek. Ze worden bijvoorbeeld bezocht vanuit Porto, waar het lekker eten en drinken is. Natuurlijk smaakt de Port nergens beter dan daar.

In Portugal maakt u bijvoorbeeld een culinaire tour door Porto, een privé-rabeloboottocht in de Dourostreek, een fadoconcert in een prachtige quinta aan de Douro-rivier, een privé-zonsondergangcruise op de Taag in Lissabon of een exclusieve tour langs de mooiste kastelen van Sintra.

Inspiratie

Ter inspiratie bieden we u een voorbeeldreis. Deze is geheel naar uw wensen aan te passen. Wij stellen graag een unieke reis speciaal voor u op maat samen

Porto

De Douro vallei en Porto

Zeer gevarieerde reis naar Porto en de Douro-vallei, op een hoog niveau van luxe, service en comfort. Er gaan deuren voor u open die voor anderen gesloten blijven en u luncht, dineert en verblijft op de mooiste plekjes.

Lissabon

Flaneren in Lissabon

Wine & Dine Travels

Wine & Dine Travels biedt exclusieve reizen naar wereldwijde bestemmingen.

Reizen doet u bij Wine & Dine Travels steeds in stijl en luxe. U bent het zorgeloze middelpunt van de vakantie die wij in overleg met u hebben bedacht.

Wij brengen u naar de steden en de landschappen van uw dromen. U hoeft alleen maar te genieten.

Wine & Dine Travels is lid van de Stichting Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators (GGTO) onder lidmaatschapsnummer 1223.

Adres
Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 244 1620
@ info@winedinetravels.pl

Wine & Dine Travels

Contact

  • Heeft u vragen over onze reizen of wilt u graag persoonlijk reisadvies?

    Dit formulier is bedoeld om vrijblijvend informatie aan te vragen.

    Gegevens ingevuld in het contactformulier worden enkel gebruik voor contact met betrekking tot uw verzoek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.