Nieuw-Zeeland-Hoogtepunten Ongelooflijke panorama’s

Nieuw-Zeeland

U zult verliefd worden op de ongelooflijke panorama’s in Nieuw-Zeeland, variërend van weidse berglandschappen, enorme gletsjers, kokendhete bronnen, goudkleurige zandstranden en ruige kustlijn. We laten u kennismaken met Maori-locaties, vulkanen en het plaatselijke wild.

In Nieuw-Zeeland nemen we u mee op een helikoptervlucht met picknick in Milford Sound, op een exclusieve wijnreis in de streek van Marlborough, en op een privé cruise waarbij u kunt zwemmen met dolfijnen in de Bay of Islands. U verblijft, dineert en drinkt wijn in de uitstekende Huka Lodge, de Farm at Cape Kidnappers, of de Blanket Bay Lodge.

Inspiratie

Ter inspiratie bieden we u een voorbeeldreis. Deze is geheel naar uw wensen aan te passen. Wij stellen graag een unieke reis speciaal voor u op maat samen

Nieuw-Zeeland-HoogtepuntenHoogtepunten van Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland nemen we u mee op een helikoptervlucht met picknick in Milford Sound, op een exclusieve wijnreis in de streek van Marlborough, en op een privé cruise waarbij u kunt zwemmen met dolfijnen in de Bay of Islands.

Wine & Dine Travels

Wine & Dine Travels biedt exclusieve reizen naar wereldwijde bestemmingen.

Reizen doet u bij Wine & Dine Travels steeds in stijl en luxe. U bent het zorgeloze middelpunt van de vakantie die wij in overleg met u hebben bedacht.

Wij brengen u naar de steden en de landschappen van uw dromen. U hoeft alleen maar te genieten.

Wine & Dine Travels is lid van de Stichting Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators (GGTO) onder lidmaatschapsnummer 1223.

Adres
Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 244 1620
@ info@winedinetravels.nl

Wine & Dine Travels

Contact

  • Heeft u vragen over onze reizen of wilt u graag persoonlijk reisadvies?

    Dit formulier is bedoeld om vrijblijvend informatie aan te vragen.

    Gegevens ingevuld in het contactformulier worden enkel gebruik voor contact met betrekking tot uw verzoek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.