Japan Meer dan sushi en kersenbloesem Japan reis op maat Adembenemende landschappen Luxe reis Japan Oude Japanse tradities

Japan

De luxe en stijl die Wine & Dine Travels hoog in het vaandel draagt, komen zeker tot hun recht in Japan, een land dat veel meer te bieden heeft dan sushi en kersenbloesem.

Schilderachtig is het binnenland, adembenemend de herfstkleuren, prachtig zijn de tempels als Tenryu-ji in Kioto, de Toshogu-schrijnen in Nikko of de Mejii tempel in Tokyo. En, niet te vergeten, Japan is de culinaire bestemming bij uitstek.

In Japan geniet u van een heerlijk kaiseki-diner met geisha’s, u heeft een privé kookles in het eeuwenoude Machiya-stadhuis in Kyoto, u overnacht in een traditionele (wel luxe) ryokan met een onsen en u leert de oude Japanse tradities tijdens een privé theeceremonie.

Inspiratie

Ter inspiratie bieden we u een voorbeeldreis. Deze is geheel naar uw wensen aan te passen. Wij stellen graag een unieke reis speciaal voor u op maat samen

luxe reis Japan

Meer dan sushi en kersenbloesem

Wine & Dine Travels

Wine & Dine Travels biedt exclusieve reizen naar wereldwijde bestemmingen.

Reizen doet u bij Wine & Dine Travels steeds in stijl en luxe. U bent het zorgeloze middelpunt van de vakantie die wij in overleg met u hebben bedacht.

Wij brengen u naar de steden en de landschappen van uw dromen. U hoeft alleen maar te genieten.

Wine & Dine Travels is lid van de Stichting Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators (GGTO) onder lidmaatschapsnummer 1223.

Adres
Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 244 1620
@ info@winedinetravels.nl

Wine & Dine Travels

Contact

  • Heeft u vragen over onze reizen of wilt u graag persoonlijk reisadvies?

    Dit formulier is bedoeld om vrijblijvend informatie aan te vragen.

    Gegevens ingevuld in het contactformulier worden enkel gebruik voor contact met betrekking tot uw verzoek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.