India Kijken, proeven en horen India, Taj Mahal Het ondergaan van emoties Unieke reis India Een unieke ervaring

India

Reizen door India betekent kijken, proeven en horen. Het is het opsnuiven van geuren en het ondergaan van emoties. Het is het luisteren naar straatgeluiden en vogelzang. India gaat vooral ook over mensen, de warmte van Indiase gastvrijheid en de vanzelfsprekende vriendelijkheid. Een tocht door India is een unieke ervaring die uw leven zal veranderen.

Speciaal voor u organiseren we een diner bij zonsondergang op een heuvel met uitzicht op de Taj Mahal. Of genieten van de zonsondergang tijdens een romantische boottocht op het Pichola meer in Udaipur omringd met schitterende paleizen. In Delhi dineert u tijdens een show met Bollywood dans en in Varanasi laat u kaarsjes drijven met bloemetjes vanuit een bootje op de Ganges rivier. Onvergetelijk!

Inspiratie

Ter inspiratie bieden we u een voorbeeldreis. Deze is geheel naar uw wensen aan te passen. Wij stellen graag een unieke reis speciaal voor u op maat samen

De geuren en kleuren van India

De geuren en kleuren van India

India biedt wereldwonderen, voortreffelijk eten en een ontwapenende gastvrijheid. Armoe en rijkdom leven dicht bij elkaar, in een land met zoveel verschillende reisdoelen.

Wine & Dine Travels

Wine & Dine Travels biedt exclusieve reizen naar wereldwijde bestemmingen.

Reizen doet u bij Wine & Dine Travels steeds in stijl en luxe. U bent het zorgeloze middelpunt van de vakantie die wij in overleg met u hebben bedacht.

Wij brengen u naar de steden en de landschappen van uw dromen. U hoeft alleen maar te genieten.

Wine & Dine Travels is lid van de Stichting Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators (GGTO) onder lidmaatschapsnummer 1223.

Adres
Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 244 1620
@ info@winedinetravels.nl

Wine & Dine Travels

Contact

  • Heeft u vragen over onze reizen of wilt u graag persoonlijk reisadvies?

    Dit formulier is bedoeld om vrijblijvend informatie aan te vragen.

    Gegevens ingevuld in het contactformulier worden enkel gebruik voor contact met betrekking tot uw verzoek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.