China Cultuur sinds mensenheugenis

China

Nergens anders ter wereld bestaat een cultuur die ouder is dan die in China. Bejing, met zijn Verboden Stad en het Tian’anmen Plein waar Mao zijn toespraken hield, is een smeltkroes van oude rituelen die u versteld doen staan. Natuurlijk is de Chinese Muur een must. Speciaal voor u organiseren we een luxe lunch bovenop de muur..

Wat denkt u van een tocht op een bamboe boot in Guilin, een culinaire tour door Shanghai, een les in kalligraferen onder leiding van een kunstenaar, en een bezoek aan authentiek dorpsgezin waar u met hen tofu kunt maken?

Inspiratie

Ter inspiratie bieden we u een voorbeeldreis. Deze is geheel naar uw wensen aan te passen. Wij stellen graag een unieke reis speciaal voor u op maat samen

Authentiek China

Beleef China met al uw zintuigen

De plaatsen en evenementen, uitgezocht speciaal voor deze reis, zullen u het ware authentieke China doen ervaren; niet het China zoals dat doorgaans aangeprezen wordt in zo’n overgeschreven brochure van een of ander reisbureau.

Wine & Dine Travels

Wine & Dine Travels biedt exclusieve reizen naar wereldwijde bestemmingen.

Reizen doet u bij Wine & Dine Travels steeds in stijl en luxe. U bent het zorgeloze middelpunt van de vakantie die wij in overleg met u hebben bedacht.

Wij brengen u naar de steden en de landschappen van uw dromen. U hoeft alleen maar te genieten.

Wine & Dine Travels is lid van de Stichting Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators (GGTO) onder lidmaatschapsnummer 1223.

Adres
Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam
The Netherlands
T +31 (0)20 244 1620
@ info@winedinetravels.nl

Wine & Dine Travels

Contact

  • Heeft u vragen over onze reizen of wilt u graag persoonlijk reisadvies?

    Dit formulier is bedoeld om vrijblijvend informatie aan te vragen.

    Gegevens ingevuld in het contactformulier worden enkel gebruik voor contact met betrekking tot uw verzoek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.