Culinaire geneugten in China Luxury Travel Worldwide

Voorbeeldreis China

In sommige landen is eten niet enkel en alleen een kwestie van voeden; het is daar ook en bovenal een reden om (voor) te leven. Frankrijk en Italië schieten ons meteen te binnen, echter China doet daarvoor niet onder! Onze culinaire reis doet u kennis maken met de verrukkelijke traditie van de Chinese keuken, en dat aan de hand van de wereldberoemde voedseldeskundige en schrijfster Fuchsia Dunlop. U zult reizen naar de 4 hoofdcentra van de Chinese keuken om te leren van de aldaar landelijk bekendste koks. In Chengdu en Hong Kong zult u de geheimen leren kennen en waarderen van de Sichuanese en Cantonese keuken en wel aan de plaatselijke professionele opleidingen van beroepskoks De Peninsula Academie in Beijing zal u doen kennis maken met de noordelijke gerechten, de smaken van de Huaiyang-keuken zullen aangereikt worden door een koloniaal huis in Shanghai.

Culinaire geneugten in China op A4 in PDF-formaat:

Informatie aanvragen